Nové číslo časopisu TZB Haustechnik 1/2019

Od 26. marca je v predaji nové číslo časopisu TZB Haustechnik č. 1/2019, v ktorom sa opäť po dvoch rokoch venujeme na veľkom priestore veľtrhu Aquatherm Nitra 2019 a novinkám či oceneniam, ktoré priniesol.

Úvod čísla patrí viac než potrebným riešeniam, ktoré nie sú len energeticky efektívne, ale aj trvalo udržateľné – hovoríme o tom, ako by mali vyzerať budovy budúcnosti, ako by sa mali obnovovať verejné budovy, prinášame konkrétne návody a aj zaujímavé realizácie. Medzi nimi napríklad víťazný projekt súťaže E.ON Energy Globe 2019 v Českej republike.

V aktuálnom čísle sa objavujú aj ďalšie zaujímavé realizácie ako Aréna Pezinok, ocenená ako NAJ projekt v oblasti chladiacej a klimatizačnej techniky za 25 rokov alebo autobusová stanica v Banskej Bystrici, ktorej výnimočnosť dotvára aj perfektne zvládnuté osvetlenie.

Zaujímavým príspevkom je aj usporiadanie potrubí v šachtách ZTI, ktoré je dobré premyslieť už v projektovej fáze, inak sa často dostavujú problémy prinášajúce aj dodatočné náklady.

Viac na www.jaga.sk/tzb-haustechnik/